top of page

Förkovra dig

Att utveklas är ett av livets goda

En del i att Studio Pi är en så lyckad kombination är det faktum att Peter och John har tillsammans lång erfarenhet av att samordna events och även hålla kurser. 

Peter har under många år varit en nyckelperson i flera stora och små events i Göteborg med omnejd. Way Out West, Kulturkalaset, Göteborgsvarvet och även flera mindre events. Detta gör honom till en av de bästa i Sverige på att planera och styra upp events.

John är sedan ca 15 år tillbaka en mycket uppskattad föreläsare och utbildare. Han har gjort allt från stora föreläsningar på fotomässor runt om i norden, kurser för mindre grupper eller som coach för personlig utveckling inom sitt fotograferande och företagande. Både nybörjare och väl etablerade fotografer har valt att anlita John för att komma ett steg vidare.

 

John har kontirnuerligt kurser i Studio Pi's regi. Vill du se vad som är på gång så ta en titt under rubriken "aktuellt".

Tillresta föreläsare

Vi bjuder också in externa föreläsare till Studio Pi. Det som är på gång just nu ser du under menyvalet "Aktuellt". Vi är tacksamma för tips om föreläsare du skulle vilja se hos oss.

Är du själv intresserad av att hålla ett föredrag eller en workshop hos Studio Pi så kan det inte bli enklare än att du hör av dig till oss så ordnar vi allt eller en liten del. Du skall göra det du är bäst på så hjälper vi dig med resten. 

Vi kan t.ex. ta hand om.
Anmälningarna
Utrustning
Lokal
Ekonomin kring eventet
Modeller

Fika/mat på plats

eller kanske andra specifika önskemål som du har.

Vår lokal passar för de flesta typer av fotoworkshops.

 

Studio, Porträtt, Produkt, Modell, Matfoto, Retusch eller som en utgångspunkt för locationworkshop. Vi har väl tilltagen entré vilket gör det möjligt för oss att ta in lite större saker än en normal dörr bjuder. Kanske en workshop i hur man ljussätter en motorcykel? Bilar är dock för stora för att kunna tas in i studion men är det aktuellt kan vi kanske lösa även den ekvartionen.

Även workshops som inte har med foto att göra är välkomna i våra lokaler.

Ekonomiskt gör vi upp via % på kursavgiften eller en fast avgift helt enligt ÖK. Kontakta oss för mer information.

PS, vi kan även filma din workshop om så önskas.

bottom of page