top of page

Hyr Studio

Studio vid behov

Är du fotograf som ibland har studiobehov eller är du kanske tillresande och behov av tillfällig studio i Göteborg med omnejd. Är du kanske sugen på att ta nästa steg upp från hemmastudion? Då har vi lösningen.

 

Studio Pi Studion. Här jobbar vi dagligen själva och i denna studio finns det mesta man behöver för att göra sina uppdrag. Här har vi ett välutrustat kök, sminkhörna, toalett med dusch och en skön "relaxhörna". Även en stor monitor och tetherdmöjligheter finns på plats.

Då vi har kontor i samma lokaler kan det vara så att Studio Pi's personal rör sig i lokalerna. Dock är vi noga med att ta största möjliga hänsyn till dem som hyrt studion.

Studio Pi Studion

Här jobbar Peter och John så gott som dagligen men vid tillfällen hyrs denna studio ut på allt från 4h basis upp till flera dagar beroende på ert behov.

Studion är utrustad med ett välutrustat kök, produktfotomöjligheter, 6st blixtar och ett varierande urval av ljusformare. Har du speciella önskemål kring ljusformare, bakgrunder, blixtar eller dyl så kontakta oss. Det mesta går att lösa. Det finns också en lösning för direktfångst på plats med datorstativ och uppkoplingsmöjlighet till en 55" Nec-monitor. Du bör dock ha egen dator med HDMI med dig.

Hyra:
4h 1900:-
8h 2900:-

Heldag (från 00:01 till 23:59) 3900:- (vid behov av fler heldagar på rad, kontakta oss för offert)
Helg (från fredag kl 18:00 till söndag kl 23:59) 5500:-

I samband med hyra av studio får du tillgång till kök, toalett, dusch, sminkhörn.

Priser ex moms

Alla priser på denna hemsida är ex moms om inte annat anges. StudioPi reserverar sig för "tryckfel".

bottom of page