Om Studio Pi

Studio Pi är en sammanslagning av PictPro och PidJin Studio. Vi som står bakom dessa är John Hagby och Peter Jademyr. Då vi under många år jobbat tätt samman och ser synergieffekter som är positiva både för oss och för våra kunder så bestämde vi oss för att starta en gemensam studio. 

I Jonsereds Fabriker strax utanför Göteborg håller vi till. En fantastisk miljö som inspirerar och kittlar kreativiteten.

John Hagby

John har under de senaste snart 30 åren jobbat till och från inom foto. Främst inom detaljhandeln men med ett brinnande intresse för foto. Sedan ca 15 år sedan började John utbilda inom videoredigering och studiofotografering. John är känd inom fotovärlden för sina utmärkelser i Porträtt SM, som en part av Svenska Landslaget i fotografi och för sina pedagogiska kurser som nu främst inriktar sig på porträttfoto. 

Peter Jademyr

Peter jobbar mycket med matfoto och produktfoto men video tar upp större och större procent av uppdragen. Under åren har Peter producerat flera kokböcker och även hjälpt företag med deras behov av produktfoto.

Hänt tidigare

November 26, 2017

Idag har Elin besökt studion för ett litet samarbete. Vi va ute en sväng och tog lite bilder. Även om vintern inte slagit till ordentligt än så va de nog kallt att gå ner i vattnet... 


 

October 2, 2017

Det är med stolthet vi kan meddela att en av Studio Pi's delägare åter igen tog en förstaplats i Porträtt SM. Denna gången i kategorin Fine Art. Förra året så tog John första platsen i kategorin Porträtt. Det måste väl ändå understryka att vi på Studio Pi har hög kvali...

Please reload

Vårt Instagramflöde
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2023 by Studio Pi, Jonsered