top of page

EXKLUSIV FOTOKONST FÖR ALLA

ART4RENT

Hur ofta har din tandläkare bytt väggprydnad sedan du va där besöket innan? Utöver 3 år gammal "hänt i veckan" så sitter du och stirrar på samma bild igen när du har landat i stolen i väntrummet. Precis så kan det vara även hos dig. Om du har kunder/gäster/patienter och/eller kanske ett personalutrymme. Överallt där återkommande besökare vistas mer än 2 min så kommer väggprydnaden att bli något man vilar ögonen på. Ju längre tid man blir kvar i rummet desto mer aktuellt är det att hålla detta utrymme levande. 

Vi erbjuder möjligheten att få smycka ut sin/sina lokaler med exklusiv fotokonst som du med jämna mellanrum kan uppdatera med ny fotokonst, allt för att dina besökare i lokalen skall uppleva utrymmet som levande. Vi jobbar med allt från rena naturbilder till mer grafiska bilder. Sedan väljer du själv om du vill byta ut din konst 1, 2 eller 4ggr om året.


Vi kan hjälpa till med allt från urval till montering och när du är kund hos oss får du ett aktivt växande utbud av verk som du kan välja på. Allt detta till priser från 200:-/månaden.

väntrum1.jpg

Värdet av en levande miljö

Om du tar hand om dina lokaler upplever dina besökare och personal att dom är viktiga. Har du återkommande besökare i dina lokaler så är förändring viktig för att lokalen inte skall verka trist. Även det finaste utrymmet kan bli trist just på grund av bristen av förändring. Art4Rent löser detta för dig.

Kostnadseffektivt

Att köpa dyr konst att smycka sitt utrymme med kan både vara ekonomiskt betungande och när det gäller konst är det inte helt givet att den är avdragsgill för företaget. Hyr istället din fotokonst och håll dina lokaler levande. Priser från 200:- i månaden gör denna service tillgänglig för både små och stora företag.

korridor_edited.jpg

VILL DU VETA MER?

Kontakta oss via telefon eller detta formuläret.

Kontaktperson, Daniel Eek

0707-612687

Kontakta oss kring Art4Rent

Tack för ditt meddelande, normalt återkommer vi inom 1-2 arbetsdagar.

bottom of page