top of page

Fototjänster

Vi hjälper er visa vad ni gör och vilka ni är

Företagsporträtt

Vi porträtterar enskilda personer och grupper med ett professionellt och kreativt uttryck som anpassas efter företagets profil och målgrupp. Fotograferingen sker i era lokaler där vi sätter upp en liten studio eller i vår studio i Jonsered

180919_Alexandra_Zazzi27226.jpg
231114_barbell4053_web.jpg

Produkter

Vi hjälper dig att ta fram expressiva produktbilder för web och tryck. Allt frånproduktbilder till stora katalogproduktioner, produktblad, kampanjer och mässor. 

För web kan vi ta fram enstaka bilder för hemsidan eller stora bildvolymer för web-shopen. 

E-handeln kräver riktigt bra produktbilder som visar produkten på bästa sätt ur olika vinklar. Detta leder till ökad försäljning och färre returer. 

Miljö och content

Verksamhetsbilder/Imagebilder för hemsida eller verksamhetsberättelse eller liknande är ett uppskattat inslag om bilderna är direkt kopplade till företaget det berör och inte "köpta" bilder som dyker upp i flera olika sammanhang. Vill du uppfattas som ett unikt företag med hög kvalitet så vill du presentera dig med unika bilder med hög kvalitet och gärna med personlig touch.

Mat och kokböcker

Matfoto handlar om mycket mer än att bara illustrera mat, råvaror och recept. Vi förmedlar inte bara kockens och företagets vision i en matbild utan bjuder även in betraktaren till en känsla av en måltid.
Fotograferingen kan ske i vårt studiokök eller annan location om detta önskas. Redaktionellt material, företagsprodukter, restaurangers menyer och kokböcker är några av de saker som vi erbjuder våra kunder.

200527_bär mm27335.jpg
bottom of page